Elegancia és intuíció a könnyedségért

Exkluzív megjelenés a négyféle stílusnak és a színvilágnak köszönhetően Andreas Enslin: „Egy vásárló sem akar már használati utasítást olvasni” Tiszta formák, minőségi alapanyagok és intuitív

FŐZŐBEMUTATÓ

Amennyiben új konyhát tervez vagy a meglévőt újítja fel, és szeretne a a Miele beépíthető készülékeivel megismerkedni, akkor ez a programunk ideális az Ön számára.

KULINÁRIS PRAKTIKÁK

Interaktív főzés a Miele séfjével Utazzon velünk egy különleges Gourmet világba. Utazzon velünk bárhová, ahová csak szeretne, Mexikóba vagy az olasz tengerpartra. A kulináris élvezeteket

SÜTŐAKADÉMIA

Nincs többé elrontott sütemény! Készítse el velünk kedvenc tortáját, süteményét! Süssön otthon is nagy örömmel és biztos tudással Farkas Vilmos támogatásával. Legyen kreatív, ismerje meg

Mitől olyan különleges a Lindt csokoládé?

A Lindt Csokoládé Mesterei kizárólag a világ legkiválóbb kakaóbabjait választják ki a legjobb termőföldekről, majd saját maguk pörkölik és dolgozzák fel egy különleges technológia alapján.

Tanuld meg élvezni a valódi étcsokoládé ízeit

Bárki megtanulhatja a csokoládé valódi élvezetét mind az öt érzékszervünk használatával. Mint mindenhez, ehhez is csak gyakorlás szükséges, hogy tökéletesre fejlesszük ízlelésünket. Bárki megtanulhatja a

Tavaszi alapanyag: medvehagyma

A medvehagyma a kert tavaszi dísze, azonban konyhánkban is kiválóan felhasználhatjuk; nem csak finom és erős ízével, de egészségünk erősítésével is szebbé teszi a májusi

LINDOR – az édes arany

Már önmagában a kezünkben tartani egy Lindor csokoládégolyót is leírhatatlan érzés. Minden érzékszervünket rabul ejti ez a különleges desszert. Milyen élményt nyújt a LINDOR? Milyen

Élet a gőzpárolóval 2. rész

Ez a küllemre is kellemes csodamasina immár 1 hónapja állandó lakója a konyhámnak. Bár az elején nem értettem, mi ez a nagy felhajtás körülette, mostanra

Élet a gőzpárolóval 1. rész

Hogy a gőzpárolással egészségesebb ételeket varázsolhatok a családi asztalra azt mindig is tudtam. De hogy mindezt úgy tehetem, hogy közben nem kell plusz 4-5 féle

3 tipp a tej helyettesítésére

Nem csak laktóz érzékenyeknek! Becslések szerint az Európai lakosság 14-40%-át érinti a laktózintolerancia, de nem csak a kényszerpályásoknál okoz gondot a tej helyettesítése. Több táplálkozási

3 tipp, hogy rendesen egyen a gyerek

Unod, hogy vacsoraidőben az asztal körül rohangálva kell a gyerek szájába tömnöd a falatokat? Szeretnéd nem zsarolással elérni, hogy rendesen egyen? Képes lennél súlyos összegeket

Házi készítésű kozmetikumok a fa alatt

Karácsonykor adok-kapok, szeretek és szeretve vagyok. Különleges ünnep, amely felszínre hoz érzéseket és jótetteket. Előtör kreatívabb oldalunk, és igyekszünk meglepetés-ajándékainkat személyre szabni. Idén próbáljuk ki

Tavaszi alapanyag: medvehagyma

Mi is az a medvehagyma? Erős, ízében fokhagymára emlékeztető fűszernövény, amely vadon terem. Tavaszi időszakban szinte virágszőnyeg képződik leveleiből a sűrű, lombos erdők aljnövényzetében. Ha

3 tipp a tej helyettesítésére

8-10 évvel ezelőtt, ha egy belvárosi kávézóban a kávénkhoz laktózmentes tejet, vagy esetleg gabonatejet kértünk, úgy néztek ránk a pult másik oldaláról, mintha ufók lennénk,

3 tipp, hogy rendesen egyen a gyerek

Valószínűleg nálatok is, ha rudiról, mogyorókrémről, csipszről van szó, akkor a gyerek gyomra egy hatalmas mindent elnyelő zsákként működik, ha viszont párolt zöldséget, halat, kenyeret

Készítsünk házi szaloncukrot a gyerekekkel!

Amarántos-mogyoróvajas szaloncukor Elkészítési idő: 15 perc Hozzávalók kb. 25 darabhoz: 20 dkg pirított, sótlan földimogyoró 1 mokkáskanál só 2 kiskanál kókuszolaj 2-3 kiskanál agavészirup 5

Rosszkedv ellen jól jöhet a mogyoró

A szürke, hideg őszi napokon bizony sokszor nincs kedvünk kikelni az ágyból, nemhogy még dolgozni vagy iskolába menni. Persze jól jön ilyenkor egy kis lustálkodás

Őszi kedvencünk a kelbimbó

Őse az ókori Itáliából terjedt el, majd a 13. században már a mai Belgium területén termesztették, ezért néhány idegen nyelven brüsszeli hajtásnak nevezik, azután észak-Európát

Nem minden gabona, ami annak látszik

Az álgabonák (pszeudocereáliák) kiváló beltartalmi tulajdonságaikkal bátran felvehetik a versenyt a gabonákkal. Magas a keményítőtartalmuk, lisztes magjukat hántolva, őrölve felhasználhatjuk a mindennapi gasztronómiában. Közülük most

Értékes tápanyagok, a bogyós gyümölcsök

Az úgynevezett antioxidáns anyagok nagy szerepet játszanak sejtjeink épségének megőrzésében, az öregedési folyamatok lassításában, a szervezet saját anyagcsere folyamatainak melléktermékeként létrejövő, valamint a környezetből bekerülő

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here