A tészta elkészítéséhez a lisztet, a sót és a friss élesztőt elkeverjük, hozzátesszük a vizet és egy dagasztógép segítségével tésztát gyúrunk belőle. Ezután duplájára kelesztjük, majd 10 gombócot formázunk belőle.
A töltelékhez a káposztát apróra daraboljuk és egy serpenyőben, egy kis olajon megfonnyasztjuk, majd ízesítjük egy kevés szója- és halszósszal. Közben a darált húst ízesítjük sóval, kis szezám olajjal, szója szósszal, halszósszal, kínai ötfűszerkeverékkel, hozzátesszük a tojás fehérjét, chilit és fokhagymát, majd hozzáadjuk a káposztát. Ezután alaposan összedolgozzuk.
Közben egy száraz serpenyőben megpirítjuk a szezámmagot.
A gombócokat megtöltjük az elkészült töltelékkel, majd beletesszük egy perforált gőzpároló edénybe. Megvárjuk míg a gombócok duplájára kelnek, és betesszük 100°C-os gőzpárolóba, 18 percre.
A tetejére szórjuk a pirított szezámmagot, és egy kis édes chili szószt.