A tengeri nyelvhalfilét vágjuk félbe, öblítsük le folyó víz alatt, töröljük szárazra, és locsoljuk meg citromlével.A lazacszeleteket vágjuk ugyanakkora darabokra, és helyezzünk egyet-egyet a félbe vágott tengeri nyelvhalfilékre.Ízesítsük sóval, borssal és citromhéjjal vagy kaporral. A halszeleteket tekerjük fel, tűzzük össze fogpiszkálóval, és fektessük egymás mellé egy kivajazott, perforált aljú edénybe.Beállítás: 85 °CIdőtartam: 7-10 percA kaviárt osszuk szét a haltekercsekre, tálaljuk citromszelettel és salátalevéllel díszítve.Tojásos tejszínmártás:A tojássárgáját a tejszínnel verjük fel, és állandó keverés közben lassan forraljuk fel.A mártást húzzuk le a tűzhelyről, keverjük el egy kevés fehérborral, ízesítsük sóval és fehérborssal.