Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Töltött nyelvhal-tekercsek tejszínmártással – Miele gőzpárolóban készült

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
4.00 db tengeri nyelvhal filé
8.00 szelet lazac
0.50 db citrom leve
40.00 g
4.00 db bors
4.00 db kapor
3.00 db citromhéj
250.00 ml kaviár
citromszelet
salátalevél
tojássárgája
Tejszín
fehérbor
fehérbors

Töltött nyelvhal-tekercsek tejszínmártással – Miele gőzpárolóban készült

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 50 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

A tengeri nyelvhalfilét vágjuk félbe, öblítsük le folyó víz alatt, töröljük szárazra, és locsoljuk meg citromlével.A lazacszeleteket vágjuk ugyanakkora darabokra, és helyezzünk egyet-egyet a félbe vágott tengeri nyelvhalfilékre.Ízesítsük sóval, borssal és citromhéjjal vagy kaporral. A halszeleteket tekerjük fel, tűzzük össze fogpiszkálóval, és fektessük egymás mellé egy kivajazott, perforált aljú edénybe.Beállítás: 85 °CIdőtartam: 7-10 percA kaviárt osszuk szét a haltekercsekre, tálaljuk citromszelettel és salátalevéllel díszítve.Tojásos tejszínmártás:A tojássárgáját a tejszínnel verjük fel, és állandó keverés közben lassan forraljuk fel.A mártást húzzuk le a tűzhelyről, keverjük el egy kevés fehérborral, ízesítsük sóval és fehérborssal.

miele01

previous
Céklás tészta
next
Bárány kebab
previous
Céklás tészta
next
Bárány kebab

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here