A hús töltésének kétféle módja van. Az egyik egy zsebes változat, ekkor egy késsel zsebet formázunk a húson, a videón látható módon. A másik a klopfolt verzió, ezt is elkészíthetjük a videón látható módon. A hagymát és a gombát felaprítjuk. A vajat megolvasztjuk egy serpenyőben, a vöröshagymát ezen megpirítjuk, sózzuk, majd hozzáadjuk a gombát is. Újra sózzuk, borsozzuk. Amikor a gomba megfonnyadt, hozzákeverjük a nagylyukú reszelőn lereszelt sajtot és a felaprított petrezselymet. Ezt a tölteléket halmozzuk a kiklopfolt húsokra, illetve a zsebes húsokba is ezt tesszük. A húst fogvájó pálcikával rögzítjük. A megszokott liszt-tojás-zsemlemorzsa sorrendben panírozzuk őket. Bő olajban kisütjük. A húsokat hasábburgonyával tálaljuk.