Vágjuk a húst vékony csíkokra. Egy kisebb tálban keverjük össze a sötét szójaszószt, a kukoricakeményítőt és a borsot. Keverjük bele a húst, hogy mindenütt jól befedje a szósz, hagyjuk állni 10 percig. Forraljuk fel az olajat egy öntöttvas wokban közepes fokozaton, míg épp gőzölögni kezd. Süssük meg a marhacsíkokat ropogósra kisebb adagonként kb. 5 perc alatt. Utána papírtörlőn itassuk fel a felesleges olajat. A sütés után öntsük ki a wokból az olajat, de ne mossuk ki a wokot. Tegyük a wokot erős lángra, dobjuk bele a langyos vízben áztatott, feldarabolt szárított mandarinhéjat, gyömbért és narancshéjat. Kevergetve pirítsuk kb. 30 másodpercig, míg érezni nem kezdjük az illatát. Adjuk hozzá a sherryt, narancslevet, világos szójaszószt, hoisin szószt és a mandarináztatásból maradt vizet. Melegítsük enyhe forrásig, és főzzük kb 2 percig. Tegyük a marhacsíkokat a szószba, jól keverjük össze. Spricceljük meg a szezámolajjal. Azonnal, frissen tálaljuk.