A húst picit lepirítjuk, majd alacsony hőmérsékleten 80°C-os a sütőben 10-12 órán át sütjük. Miközben sül a hús, elkészítjük a kenyeret. A kenyér hozzávalóit összekeverjük míg galuska állagú nem lesz. 4 órán át szobahőmérsékleten pihentetjük fóliával letakarva, majd megformázzuk lisztetezett munkafelületen. 10 percig pihentetjük, majd előmelegített sütőben 30 percig sütjük. A majonéz hozzávalóit összekeverjük, az olajat fokozatosan, óvatosan adagoljuk hozzá – egy kis tejszínnel lehet rajta lágyítani. Mártás: A hús szaftját – amivel sül – sűrítjük. Egy kiskanálnyi vajat liszttel összemorzsolunk – adagoljuk az alapléhez, sózzuk, forraljuk fel, besűrítjük – a húst szálaira bontva belemorzsoljuk a mártásba. Ha elkészült a kenyér, várjuk meg, míg kihűl, majd töltsük be.