A vajas részhez 90 dkg vajat 10 dkg liszttel és a sóval gyors mozdulatokkal vagy gép segítségével összedolgozzuk, lapos tömböt formázunk belőle, lefóliázzuk és hűtőben pihentetjük. A maradék lisztet, a vajat, az ecetet, a sót és a vizet összedolgozzuk és egynemű hólyagos tésztát gyúrunk belőle. Ha a tészta elválik az asztaltól, vagy az edény falától, akkor lett teljesen egynemű. Letakarjuk, és 30 percig pihentetjük. A pihentetés után a tésztát lisztes felületen kinyújtjuk körülbelül két centiméter vastag téglalap alakúra, a vajas tömböt a közepére helyezzük, és a tészta széleit ráhajtva becsomagoljuk. Nyújtófával egy kicsit megütögetjük, és óvatosan, hogy a tészta ki ne szakadjon, téglalap alakúra megnyújtjuk. A videón látható módon behajtogatjuk, majd 30 percig megint hűtőben pihentetjük. Utána újra kinyújtjuk téglalap alakúra, majd megint a videón látható módon meghajtogatjuk. Ezt a folyamatot még legalább hatszor elismételjük, minél többször, annál levelesebb lesz a tésztánk. Ha megvagyunk a hajtogatásokkal, el lehet kezdeni formázni a tésztát. Nyújtsuk 0,5 centiméter vastagra, kenjük le egy tojással. Sózzuk meg, szórjunk rá reszelt sajtot. Derelyevágóval vágjuk csíkokra. 200 °C-on 15 perc alatt aranybarnára sütjük.