A hozzávalókat masszává gyúrjuk, majd a tésztát egy alufóliába tekerve 2 órára pihenni tesszük a hűtőbe.Mossuk meg a rebarbarát, hámozzuk meg, és vágjuk kb. 5 cm hosszú szeletekre.A tésztát egy liszttel behintett felületen sütőtepsi méretűre nyújtjuk, majd a bevajazott tepsire helyezzük, és egy villával több helyen megszurkáljuk.A rebarbara darabokat sűrűn elhelyezzük a tésztán, és megsütjük.A tojásfehérjét felverjük, közben lassan hozzáadjuk a cukrotA süteményt kb. 30 perc után kivesszük a sütőből, és hagyjuk kicsit kihűlni.A tojásfehérje masszát egy kanál vagy kés segítségével egyenletesen eloszlatjuk a süteményen.Visszatesszük további 10 percre a sütőbe, míg a felső fehérjemassza meg nem barnul picit.Miután kihűlt, szeletekre vágjuk, és levesszük a tepsiről.Elektromos sütőben:Hagyományos: Hőfok: 200 °C Sütési idő: kb. 40 percLevegőkeringtetéssel: Hőfok: 175 °C Sütési idő: kb. 40 perc