A kefirt a cukorral és a citrom reszelt héjával összekeverjük, majd a citrom levét is hozzáadjuk. A tojásokat beleütjük és összekeverjük a masszát. Addig keverjük, amíg krémes állagú lesz. Közben kimérjük a lisztet, és hozzákeverjük a sütőport. A tojásos masszához adhatunk egy kis vanília esszenciát. A nektarint és a bazsalikomot kis darabokra vágjuk. Ha összeállt a krémes massza, hozzáadjuk a sütőporos lisztet. A végén teszünk bele 1/2 bögre kókuszolajat. Miután összekevertük a tésztát, hozzáadjuk a bazsalikomot. A felszeletelt nektarinokra lisztet szórunk, hogy ne süllyedjenek le a sütiben. A tésztát kiöntjük egy sütőpapíros tepsibe, és a nektarinokat szépen elrendezzük rajta. A tetejét megszórjuk fenyőmaggal. 180 °C-os sütőben 25 perc alatt megsütjük. Miután elkészült, a tetejét megkenjük sárgabaracklekvárral.