Keverjük össze liszteket 70 g cukorral, a kakaóval és egy pici sóval. Darabonként adjuk hozzá a vajat, a tojást, és gyors mozdulatokkal dolgozzuk tésztává. Tekerjük egy konyharuhába, és hagyjuk hűtőben pihenni kb. 30 percig. Lisztezzünk-vajazzunk ki egy 24 cm-es formát, és béleljük ki a kinyújtott tésztával. Fedjük le alumíniumfóliával vagy sütőpapírral, és töltsük fel szárazbabbal, majd 200 °C-on süssük 15-20 percig. (A szárazbab súlyként szolgál, hogy a tészta ne hólyagosodjon.) Ha elkészült, vegyük ki a babot, a fóliát, és hagyjuk kihűlni. Héjastul szeleteljük fel a narancsot, közben pedig készítsünk szirupot 2,5 dl vízből és a maradék cukorból. Hagyjuk 10 percig sűrűsödni, majd a naranccsal együtt is főzzük ugyanennyi ideig. Kicsi tűzön olvasszuk fel a csokoládét a tejszínnel és a porcukorral. Hagyjuk kihűlni, majd öntsük a tésztára, és ismét tegyük a hűtőbe pihenni 30 percre. Olvasszuk meg a narancslekvárt 3 kanál vízzel, hűtsük egy picit, majd mehet a krémre. Fejezzük be a rétegezést a lecsepegtetett naranccsal, és tálalásig fagyasztóban tároljuk.