Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Moszkauer

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
100.00 g dió
120.00 g cukor
100.00 g curkozott darált narancshéj
10.00 g vaj
120.00 g állati tejszín
10.00 g liszt
rum
étcsokoládé

Moszkauer

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 6
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A tejszínt felforraljuk a cukorral, a narancshéjjal és a vajjal.Ezután beleforraljuk a diót, végül a tűzről levéve belekeverjük a lisztet is.Ha kihűlt a főzet, nyomózsákkal adagoljunk szilikon papíros sütőlemezre féldiónyi kis halmokat.A kis halmokat nyomkodjuk le rumba mártott villával.195 °C-ra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt addig sütjük, míg meg nem barnul a kis sütemények széle.Ha kihűltek, temperált étcsokoládéval lekenjük az aljukat.Tipp:A lefőzött moszkauer alapból mindig célszerű kis mennyiségben próbasütést végezni.Ha nagyon elterül, keverjünk bele még egy kis lisztet.Ha nem terül eléggé, keverjünk hozzá kevés tejszínt.

miele01

previous
Rozmaringos kacsacomb bajor káposztával
next
Töltött liba
previous
Rozmaringos kacsacomb bajor káposztával
next
Töltött liba

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here