A tejet felfuttatjuk, a tojásságájához annyi ek cukrot adunk, ahány darab van. Egy csipet sót adunk hozzá. A tojásfehérjét is felverjük, s adunk hozzá 2 ek cukrot. Közben a meleg tejhez hozzáadjuk a vaníliás cukrot. A felhabosított tojássárgáját lassú kevergetés közben hozzácsurgatjuk a tejhez, s utána kihűtjük. Vigyázat! Pár percig hagyjuk hűlni a tejet, mielőtt elvégezzük ezt a műveletet. 80-90 °C között ideális a tejhőmérséklet ahhoz, hogy ne csapódjon ki. A felvert fehérjehabból ek segítségével habgaluskákat készítünk. Gőzpároló használatakor a perforált aljú edényre helyezzük, 100°C-on egy percig pároljuk. Ha kész, megvárjuk, amíg kihűlnek, és a madártej tetejére helyezzük őket.