A hagymát vágjuk kis kockákra, és tegyük a vajjal együtt egy zárt aljú párolóedénybe. Fedjük be hőálló fóliával. Beállítás: 100°C Időtartam: 4 perc A lazacfilét öblítsük le, töröljük szárazra, és húzzuk le a bőrét. Egy szeletet tegyünk félre a hűtőszekrénybe, a többit vágjuk kockára, és adjuk a hagymához. A fehérkenyér héját vágjuk le, a belső részét kockázzuk fel, és a tojással, sóval, borssal és szerecsendióval együtt tegyük a párolóedénybe. Adjuk hozzá a tejszínt, és jól keverjük össze. Lefedve hagyjuk állni a hűtőszekrényben 1 órán keresztül, majd turmixoljuk össze. A masszának nem szabad melegnek lennie. Adjuk hozzá a kaprot, és keverjük össze. A massza felét terítsük szét egy hosszúkás, kivajazott párolóformában, és fektessük rá a félretett lazacfilét. Borítsuk be a maradék masszával, simítsuk el a tetejét, és fedjük le. Beállítás: 90°C Időtartam: 60-70 perc