Egy kevés tejben keverjük el az élesztőt, a tojássárgáját és a porcukrot, majd az összes összetevőt gyúrjuk össze, és dagasszuk simára. Ezután hagyjuk érni a tésztát 20 percig, majd gyúrjuk át, és további 20 percig pihentessük.
A tésztát osszuk hatfelé, és gömbölyítsük fel a kis darabokat. Rövid pihentetés után sodorjuk meg a szálakat, figyeljünk rá, hogy a szálak a végeik felé folyamatosan vékonyodjanak. Fonjuk össze a szálakat, és kenjük le egész tojással majd 20 percig kelesszük meleg gőzös helyen.
Utána szobahőmérsékleten pihentessük, míg meg nem szárad rajta a tojás. Ekkor kenjük le újra, és továbbra is hagyjuk szobahőmérsékleten pihenni, míg meg nem szárad rajta a tojás.
Így összesen maximum 35 percet kelesszük.
190 °C-os előmelegített, gőzmentes sütőben 22-23 perc alatt süssük készre.