Polenta elkészítése: A húslevest a tejszínnel felforraljuk, hozzáadjuk a kukoricadarát. Addig főzzük, míg a polenta megpuhul. Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a vajat, tálalás előtt a finomra vágott snidlinget. Libamájkrém leves elkészítése: Olívaolajon pároljuk a hagymákat, hozzáadjuk a legőzölt libamájat, picit pirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Konyakkal flambírozzuk, majd hozzádjuk a kakukkfüvet, és felengedjük az alaplevest tejszínnel. 10 perc alatt készre főzzük. Beletesszük a turmixba, de előbb kivesszük a kakukkfüvet. Összeturmixoljuk a tojássárgával és vajjal, majd átszűrjük, és melegen tálaljuk. Galambmell: A galambmellet sózzuk, borsozzuk. Az olajat felmelegítjük. A galambmellet bőrével lefelé megsütjük ropogósra, mellédobjuk a kakukkfüvet, rozmaringot. Megfordítjuk, és 10-15 mp-ig sütjük, majd langyos helyen pihentetjük.