A cukrot egy edényben megkaramellizáljuk, s aranysárga karamellt készítünk. Hozzáadjuk az epret, és alaposan kifőzzük, majd egy szűrőn átpasszírozzuk. A pulykaszeleteket sózzuk, majd bepanírozzuk liszt, tojás és corn flakes használatával. A zsemlemorzsa helyett használom a mézes corn flakest, melyet előtte egy kicsit összezúzunk kézzel, hogy könnyebben rátapadjon a húsra. Bő olajban serpenyőben vagy fritőzben kisütjük. (A serpenyő ajánlottabb, mert az édes corn flakes után az olajat már nem tudjuk használni, és a fritőzbe több olaj kell.) Mindkét oldalát szép aranybarnára sütjük, ez a hús vastagságától függően 1-2 percig fog tartani. Elkészítjük az epermártást. Ehhez az előzőleg elkészített eperpürébe belefőzzük a friss félbevágott epret. Egy edényben 1-2 percig forraljuk, éppen, hogy megpuhuljon az eper. A mártást a hús mellé tálaljuk.