A halakat felszeleteljük, és alaposan besózzuk. Ezután lepirítjuk a rizst, majd felöntjük kb. kétszeres mennyiségű melegvízzel, sózzuk, és gőzpárolóban 35-40 perc alatt 100 °C-on megpároljuk. Alufóliából csomagokat készítünk, ezekbe helyezzük a halakat. A sózáson kívül minden más fűszert csak akkor adunk az ételhez, ha már a fóliabatyuban vannak. A halfilékre először ízlés szerint curryt szórunk. Egy darabka vajat teszünk rá. Minden batyura helyezünk egy szál koriandert, majd megszórjuk reszelt citrom héjával. Meglocsoljuk a halakat kókusztejjel, kis darab chilipaprikákkal megszórjuk, lime levével meglocsoljuk. Összezárjuk a batyukat, így a saját gőzében párolódott, finom halakat kapunk. Kb. 15 percig 100 °C-on pároljuk. A barackokat negyedekbe vágjuk, és nyársra feltűzzük. (Ha grillezzük a nyársakat, előtte áztassuk be őket.) Rátesszük a grillre, és a maradék kókusztejjel meglocsoljuk. Egy kis borssal ízesíthetjük. Ha nem elég érett a barack, locsoljuk meg mézzel.