Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Ciabatta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
0.50 kg liszt
1.00 ek olívaolaj
1.00 kk cukor
3.50 dl víz
1.00 csomag szárított élesztő

Ciabatta

Tulajdonságok:
    Konyha:
    • 120 perc
    • Személyek 4
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share


    Kétféle ciabattát fogunk készíteni: egy olívabogyós, illetve egy aszalt paradicsomosat. A lisztet az élesztővel és kevés sóval elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és az olivaolajat, végül a cukrot is, és egy könnyű tésztát keverünk belőle, amit megkelesztünk. A kelesztés alatt a szárított paradicsomot illetve az olivabogyót felaprítjuk. Mikor a tészta megkelt, 2 részre osztjuk, majd belerakjuk a töltelékeket. A tepsit megvajazzuk, majd a cipókból egy hosszúkás szögletes formát készítünk, megkenjük a tetejüket olivaolajjal és készre sütjük. 10-15 perc alatt készül el, mérettől függően. 200-220°C-os sütő Kombinált párolás 1. lépés: 180 °C, 100% nedvességtartalom, 10 perc 2. lépés: 195 °C, 20 % nedvesslgtartalom, 20 perc

    miele01

    previous
    Libatepertő
    next
    Bácskai rizseshús
    previous
    Libatepertő
    next
    Bácskai rizseshús

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here