Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Vörösboros nyúl

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 kg csontos nyúlhús
10.00 dkg füstölt szalonna
1.00 g vöröshagyma
3.00 dl vörösbor
1.00 ek piros fűszerpaprika
borókabogyó
tárkony
kakukkfű

Vörösboros nyúl

Tulajdonságok:
    Konyha:
    • 90 perc
    • Személyek 4
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A csontos húst megmossuk, előkészítjük a videón látható módon, kisebb darabokra vágjuk. A füstölt szalonnát kockára daraboljuk, majd a zsírját jól kiolvasztjuk. A pörcöt a serpenyőben hagyjuk, hozzátesszük a finomra vágott vöröshagymát, és üvegesre fonnyasztjuk, majd beletesszük a megmosott húsdarabokat. Egy ek-nyi pirospaprikát rakunk hozzá, összekeverjük, megsózzuk. Egy kevéske vörösbort öntünk hozzá, belerakjuk a borókát, amit a tálalás előtt kiszedünk. Fedő alatt puhára pároljuk. Ha levét elfövi, apránként kevés vörösborral pótoljuk. Ha már majdnem készen van, hozzáadjuk a kakukkfüvet, tálaláskor pedig a tárkonyt.

    miele01

    previous
    Kesudiós csirke
    next
    Cronut
    previous
    Kesudiós csirke
    next
    Cronut

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.