Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Vaníliatorta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db vaníliarúd kikapart belseje
120.00 g liszt
120.00 g cukor
6.00 db tojás kettéválasztva
300.00 g fehércsokoládé
1.00 l állati tejszín

Vaníliatorta

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 8
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


Piskóta elkészítése A sütőt előmelegítjük 160°C-ra. A sütőkarika alját becsomagoljuk sütőpapírral. A tojás sárgáját habosra keverjük. A tojás fehérjéből és a cukorból nem túl kemény habot verünk. Olyan állaga legyen, mint a tejfölnek, amikor nincs kikeverve. A felvert sárgáját, a vaníliát és a felvert fehérjét óvatosan összeforgatjuk. Apránként óvatos mozdulatokkal belekeverjük a lisztet. Habkártyával a sütőkarikába szedjük, és felhúzzuk a karika széléig, így homorú formát adva a piskótának. 40-45 perc alatt készre sütjük a piskótát. A krém elkészítése A tejszínt felforraljuk, majd elkeverjük benne a fehércsokit. Ezt a főzetet lehűtjük kb. 5°C-osra majd lassú fordulatszámon türelmesen kihabosítjuk.

miele01

previous
Malacpofa
next
Négyhagymás-parmezános amarántpástétom
previous
Malacpofa
next
Négyhagymás-parmezános amarántpástétom

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.