Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Vaddisznócomb zöldségraguval

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Vaddisznócomb zöldségraguval

Konyha:
  • 90 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A vaddisznócombokat egyforma darabokra vágjuk, sózzuk, borsózzuk és egy felhevített serpenyőben zsiradékon kérgesre sütjük. A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk és egy tepsibe helyezzük. A kész húsokat a zöldségekre tesszük és egy jó minőségű vörösborral nyakon öntjük. Alufóliával letakarjuk és 180°C-on kb. 1 órát sütjük. Félúton hozzáadjuk a paradicsomszószt.

miele01

previous
Langalló – Tökipompos
next
Marhahússal töltött paprika (kápia)
previous
Langalló – Tökipompos
next
Marhahússal töltött paprika (kápia)

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.