Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Töltött paprika – hagyományos

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
6.00 db paprika
500.00 g darált sertéscomb
10.00 dkg rizs
1.00 db tojás
1.00 db hagyma
5.00 g bors
1.00 g
2.00 dl paradicsomlé
1.00 ek zsír
1.00 ek olaj
1.00 ek finomliszt
cukor
fokhagyma

Töltött paprika – hagyományos

Tulajdonságok:
    Konyha:
    • 60 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A paprikákat kicsumázzuk. A darált húst összekeverjük a tojással, rizzsel, borsot és sót teszünk bele. Kóstoljuk meg, elég sós-e. Beletöltjük a paprikákba a húst, és egy fazékba tesszük őket. Egy lábos vízben kezdjük el megfőzni a töltött paprikákat, úgy 30 perc múlva hozzáadjuk a paradicsomlét. Közben a zsiradékból és a lisztből világos rántást készítünk, hagyjuk kihűlni, így biztosan nem lesz csomós. 1 óra múlva a rántást kevés vízzel felengedjük, és a paprikákra öntjük. Hozzáadjuk a cukrot, és még 5 percig forraljuk.

    miele01

    previous
    Sárgabaracklekvár
    next
    Sokmagos gluténmentes cipó
    previous
    Sárgabaracklekvár
    next
    Sokmagos gluténmentes cipó

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.