Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Tökmag ropogós

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
50.00 g tökmagliszt
150.00 g tökmag durvára vágva
1.00 tk sütőpor
1.00 tk
50.00 g napraforgómag és szezámmag durvára vágva
130.00 g parmezán
50.00 ml víz
0.50 ml tökmagolaj
200.00 tk szódabikarbóna
teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt

Tökmag ropogós

Konyha:
  • 40 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share


Az összes összetevőt összegyúrjuk, majd két sütőpapír között fél centiméter vékonyra nyújtjuk. Vágjuk kb. 2*5 cm-es csíkokra és szórjuk meg parmezánnal. Sütőpapírra tegyük a tepsibe és süssük 170°C-on 30 percig. Kihűlés után daraboljuk.

miele01

previous
Sertés szűzérmék szilvamártással
next
Mandulás csokoládétorta
previous
Sertés szűzérmék szilvamártással
next
Mandulás csokoládétorta

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.