Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Tejszínes zöldborsóleves

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
30.00 dkg zöldborsó
3.00 g sárgarépa
5.00 g petrezselyemzöld
1.50 g petrezselyemgyökér
vaj
cukor
tojásos galuska
Tejszín

Tejszínes zöldborsóleves

Konyha:
  • 40 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share


A petrezselyemzöldet leszedegetjük, megmossuk, félretesszük. Előkészítjük a zöldségeket, karikára daraboljuk őket. A vajat felolvasztjuk, a vajon megpirítjuk a zöldségeket, megsózzuk őket, majd hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük vízzel, ízesítjük. Amikor félig megfőttek a zöldségek, hozzárakjuk a tejszínt. Egy tojásból liszt és víz és csipetnyi só segítségével galuskát készítünk. Összedolgozzuk, kevés vizet adunk hozzá, kanállal vagy szaggatóval egyforma galuskákat szaggatunk. Kb 4-5 percig főzzük és lehet tálalni. Akkor mutat jól a leves, ha szép zöld színű marad a zöldborsó.

miele01

previous
Vadas marhaszelet zsemlegombóccal
next
Orosz hússaláta
previous
Vadas marhaszelet zsemlegombóccal
next
Orosz hússaláta

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.