Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Távol-keleti sertéshúsos baozi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Távol-keleti sertéshúsos baozi

Konyha:
    • 60 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share

     

    A tészta elkészítéséhez a lisztet, a sót és a friss élesztőt elkeverjük, hozzátesszük a vizet és egy dagasztógép segítségével tésztát gyúrunk belőle. Ezután duplájára kelesztjük, majd 10 gombócot formázunk belőle.
    A töltelékhez a káposztát apróra daraboljuk és egy serpenyőben, egy kis olajon megfonnyasztjuk, majd ízesítjük egy kevés szója- és halszósszal. Közben a darált húst ízesítjük sóval, kis szezám olajjal, szója szósszal, halszósszal, kínai ötfűszerkeverékkel, hozzátesszük a tojás fehérjét, chilit és fokhagymát, majd hozzáadjuk a káposztát. Ezután alaposan összedolgozzuk.
    Közben egy száraz serpenyőben megpirítjuk a szezámmagot.
    A gombócokat megtöltjük az elkészült töltelékkel, majd beletesszük egy perforált gőzpároló edénybe. Megvárjuk míg a gombócok duplájára kelnek, és betesszük 100°C-os gőzpárolóba, 18 percre.
    A tetejére szórjuk a pirított szezámmagot, és egy kis édes chili szószt.

     

    extern

    previous
    Grillcsirke tepsis zöldségekkel
    previous
    Grillcsirke tepsis zöldségekkel

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.