Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Sörös malac sült bajor káposztával

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 kg malachús
5.00 dkg füstölt szalonna
0.50 g
50.00 g majoránna
sör
bajor káposzta

Sörös malac sült bajor káposztával

Tulajdonságok:
    Konyha:
      • 180 perc
      • Személyek 4
      • Hard

      Ingredients

      Leírás

      Share


      A malac megtisztított bőrét éles késsel rácsosan bevágjuk. Malacot nyársra húzzuk, belül megsózzuk, de a bőrét ne érje só. Süthetjük faparázson vagy sütőben is, ilyenkor a nyársat a tepsibe állítjuk, és öntsünk bele egy kevés vizet. A malac bőrét sülés közben kenegessük sörbe mártott szalonnával, így ropogós és piros lesz. Sütési idő 2-2, 5 óra. A malac sülthez párolt káposzta illik.

      miele01

      previous
      Csoki csók
      next
      Burgonyalepény fürjtojással és lazaccal
      previous
      Csoki csók
      next
      Burgonyalepény fürjtojással és lazaccal
      You can`t add more product in compare

      Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

      A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.