Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Rozmaringos kacsacomb bajor káposztával

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
4.00 db pecsenye kacsacomb
2.00 g
3.00 g bors
60.00 g rozmaring
2.00 g majoránna
20.00 g hagyma
fokhagyma
savanyú káposzta
bors
borókabogyó
babérlevél
füstölt szalonna

Rozmaringos kacsacomb bajor káposztával

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 90 perc
    • Személyek 4
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A kacsacombokat megmossuk, besózzuk, borsozzuk, és kb. 1 órát állni hagyjuk. Bedörzsöljük majoránnával, és egy edénybe tesszük. Mellé teszünk 2 fej hagymát és 3 gerezd fokhagymát. Kicsit megpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, amiben meg tudjuk párolni a combokat. Fedő alatt 160 °C-on 50-60 percig pároljuk a kacsacombokat. Hústűvel ellenőrizzük, mennyire puhult meg a hús – ha megpuhult, 20 percig sütjük 200 °C-on. A combokat félidőben megfordítjuk, és folyamatosan locsoljuk a pecsenyelével. Bajor káposzta: A bacont apró kockára vágjuk, és megpirítjuk. Rátesszük a savanyú káposztát, a fűszereket, és felengedjük a füstölt lével. Lefedve kb. 1,5 órán keresztül kislángon főzzük, közben néha megkeverjük.

    miele01

    previous
    Barackos pisztácia torta
    next
    Moszkauer
    previous
    Barackos pisztácia torta
    next
    Moszkauer

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.