Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Rántás

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
4.00 dkg libazsir
4.00 dkg sertészsír
6.00 dkg finomliszt
0.50 dl víz

Rántás

Konyha:
  • 10 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share


A rántás alapja a jó minőségű zsiradék. Ebben az esetben libazsírt használunk.Olajjal ne készítsünk rántást. Vagy libazsírt vagy sertészsírt használjunk.Miután a zsírt megolvasztottuk, hozzáadjuk a lisztet, és egy picit megpirítjuk. Ez adja majd a rántás zsemleszínét.Hogy ne legyen nagyon sűrű a rántás, inkább több részletben adjuk a zsiradékhoz a lisztet. Lassú tűzön addig kevergetjük, míg elérjük a kívánt színt.Megvárjuk, míg visszahűl és egy kicsi vízzel elkeverjük.Ezután sűríthetjük vele az ételünket.

miele01

previous
Stollen – adventi kalács
next
Mogyorós sütőtök torta
previous
Stollen – adventi kalács
next
Mogyorós sütőtök torta
You can`t add more product in compare

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.