Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Provence-i Csirke

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
6.00 db csirkecomb
40.00 g olvasztott vaj
5.00 tk provence-i fűszerkeverék
2.00 ek petrezselyem
2.00 ek bazsalikom
2.00 ek kakukkfű
3.00 db babérlevél
750.00 g paradicsom
750.00 g gomba
375.00 ml fehérbor
bors

Provence-i Csirke

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 70 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

Ízesítsük a csirkecombokat sóval, borssal, locsoljuk meg az olvasztott vajjal.Helyezzük őket egy tűzálló kerámia tálba, és süssük az előmelegített légkeveréses sütőben 200 °C-on 15 percig.Adjuk hozzá az összes fűszert, a paradicsomot és a gombát, majd öntsük rá a fehérbort. Keverjük jól össze, és tegyük vissza a sütőbe kb 45 percre, fedő nélkül.

miele01

previous
Kolbászos kukoricaleves
next
Lepénykenyér
previous
Kolbászos kukoricaleves
next
Lepénykenyér

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.