Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Póréhagymás fehérboros rizottó

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 g vöröshagyma
20.00 g vaj
250.00 g rizottó rizs
100.00 ml fehérbor
400.00 ml zöldség alaplé
400.00 g póréhagyma
bors

Póréhagymás fehérboros rizottó

Konyha:
  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

Kockázzuk fel apróra a vöröshagymát, a póréhagymát pedig karikázzuk fel. Tegyük a hagymát és a vajat zárt aljú párolóedénybe, és pároljuk lefedve a gőzpárolóban Zöldség párolás programon 100 °C-on kb. 4 percig. A többi hozzávalót is adjuk hozzá, keverjük össze, és pároljuk készre fedő nélkül a Zöldség párolás programon 100 °C-on kb. 20 perc alatt. Ha a főzőlapon készítjük, a hagymát vajban futtassuk meg, adjuk hozzá a rizst, és pároljuk meg. Öntsük bele a bort, s amikor az elfőtt, fokozatosan adjuk hozzá a zöldség alaplevet. Ízesítsük sóval és borssal. Sütési hely: Zöldség pároló Hőfok: 100 °C Sütési idő: Alulról a második, kb. 25 perc Sütési hely: Főzőlap Hőfok: közepes Sütési idő: 25-30 perc

miele01

previous
Brokkoli pikáns sajtkrém szósszal
next
Grillcsirke
previous
Brokkoli pikáns sajtkrém szósszal
next
Grillcsirke

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.