Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Pljeskavica ajvárral

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
40.00 dkg darált marhanyak
20.00 dkg darált sertéslapocka
10.00 dkg darált báránylapocka
10.00 dkg császárszalonna
10.00 dkg vöröshagyma
15.00 dkg kaskaval sajt
1.00 ek darált erőspaprika
1.00 g
50.00 g bors
1.00 kg piros színű paprika
2.00 dkg paradicsom
olaj
fokhagyma

Pljeskavica ajvárral

Konyha:
    • 45 perc
    • Személyek 4
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share


    Húspogácsa elkészítése: A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, majd 4 darab, kb. 1 cm vastag pogácsát formázunk. Pár órát állni hagyjuk, majd serpenyőben vagy grillen megsütjük. Pirított burgonyával, friss paradicsommal, paprikával, ajvárral tálaljuk. Ajvár elkészítése: A paprikákat megsütjük a grillen. A paradicsomot megmossuk és megsütjük, majd meghámozzuk, és húsdarálón ledaráljuk. Nagyobb lábasban megmelegítjük az olajat, hozzáadjuk a darált paradicsomot és a paprikát, majd sózzuk, és hozzáadjuk a ledarált fokhagymát is. Sózzuk még ízlés szerint, és kb. 30 perc alatt sűrűre főzzük. Mikor olyan sűrű a massza, hogy a fakanál csíkot hagy benne, akkor kész az ajvár.

    miele01

    previous
    Szőlős szűzérme bazsalikomos tagliatellével
    next
    Barackos nyári saláta
    previous
    Szőlős szűzérme bazsalikomos tagliatellével
    next
    Barackos nyári saláta

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.