Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Pisztácia fagylalt

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
100.00 g sózatlan pisztácia
300.00 ml állati tejszín felverve
5.00 db egész tojás
300.00 g kristálycukor

Pisztácia fagylalt

Konyha:
  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A pisztáciát kissé pörköljük meg egy csipet sóval sütőben 180°C-on körülbelül 10 perc alatt, majd egy erős kutterben vagy kávédarálóban őröljük pépesre. Az egész tojásokat a cukorral folyamatos keverés mellett hevítsük 85°C-ra, majd kihűlésig habosítsuk. A kihűlt pisztácia pépet először egy kevés tejszínhabbal lazítsuk, majd lazítsuk tovább fokozatosan a többi tejszínhabbal és a tojáshabbal. Tegyük mélyhűtőbe kb. 3 órára. Fél óránként keverjük át.

miele01

previous
Spenótos medvehagymás lasagne
next
Rántott cukkini virág
previous
Spenótos medvehagymás lasagne
next
Rántott cukkini virág

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.