Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Pacora, Pakora

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
30.00 dkg csicseriborsóliszt
1.00 tk kakukkfű
1.00 tk oregano
1.00 csipet chili
1.00 csipet szódabikarbóna
50.00 g
1.00 dkg zöldség
5.00 csipet liszt
olaj

Pacora, Pakora

Tulajdonságok:
    Konyha:
      • 25 perc
      • Személyek 4
      • Medium

      Ingredients

      Leírás

      Share


      Összekerverjük a csicseriborsó lisztet, sót, kakukkfűvet, oregánót, chilit és egy csipet szódabikarbónát. A szódabikarbónától lazább lesz a tészta. Hozzáadunk annyi vizet, hogy egy sűrű palacsintatészta-állagú masszát kapjunk. A zöldségeket (pl.: karfiol, padlizsán, póréhagyma) tetszőleges méretűre összevágjuk, általában egy-két falatnyira. Túl nagy ne legyen, hogy a belseje is megpuhuljon, miközben a tészta még nem ég meg. Az összevágott zöldséget megsózzuk, majd egy kis finomliszttel megszórjuk őket, ettől jobban megragad rajtuk a csicseriborsó tészta. Egyenként megforgatjuk a zöldségeket a tésztában, és forró olajban aranybarnára sütjük. Tejfölös mártást (dippinget ) tálalunk a kisült pacorához.

      miele01

      previous
      Caesar saláta
      next
      Orosz túrófánk
      previous
      Caesar saláta
      next
      Orosz túrófánk

      Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

      A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.