Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Őzragu vörösborral

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
750.00 g őz comb
30.00 g vaj
1.00 ek liszt
300.00 ml vörösbor
1.00 db sárgarépa
1.00 szál póréhagyma
2.00 fej hagyma
1.00 db babérlevél
6.00 db szemesbors
10.00 db borókabogyó
100.00 ml erőleves
250.00 ml Tejszín
1.00 ek liszt
1.00 ek áfonyalekvár
1.00 ek csipkelekvár
30.00 g Roquefort sajt
1.00 tk szójaszósz
bors

Őzragu vörösborral

Konyha:
  • 80 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share

A pácléhez kis kockákra vágjuk a megtisztított zöldségeket, a borókabogyót törjük össze, a húst vágjuk 2×2 cm-es kockákra.Borítsuk be a zöldséggel, borókabogyóval, babérlevéllel és szemes borssal, majd öntsük rá a vörösbort.Lefedve hagyjuk állni kb. 24 órán keresztül.A húst vegyük ki a pácléből, töröljük szárazra, és a vajjal együtt tegyük egy sütőtálba.Szórjuk meg 1 ek liszttel, és fedő nélkül skezdjük el sütni.Mintegy 30 perc után öntsük hozzá a leszűrt páclevet, valamint az erőlevest, és lefedve pároljuk készre.Ezután keverjük bele a tejszínnel elkevert lisztet, majd a sajtot is.Ízesítsük sóval, borssal és szójaszósszal.Sütési mód: Sütőautomatika Hőfok: 180-200 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 50-60 perc Sütési mód: Felső/alsó hő Hőfok: 220-240 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 50-60 perc, húshőmérő alkalmazásánál a belső hőmérséklet 85 °C legyen.

miele01

previous
Gyökérkenyér
next
Körömpörkölt
previous
Gyökérkenyér
next
Körömpörkölt

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.