Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Narancsos kacsamell rukkolával

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
3db narancs
2 db kacsamell
5 g
1 g bors
1 csomag rukkola

Narancsos kacsamell rukkolával

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 30 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share

A kacsamellek bőrös oldalát keresztben bevagdaljuk, és serpenyőben, erős lángon 5 percig sütjük, majd 2 percig a másik, lapos oldalát is.
Lehetőség szerint a rövid oldalakat is átsütjük.
Ezután a húsokat sózás, borsozás után bekenjük a narancs levével.
Melléöntjük egy narancs kifacsart levét és egy másik kifilézett húsát.
Rövid ideig sütőben addig sütjük, amíg a kacsamell rózsaszín lesz, és enyhén folyik a leve.
Tálaláskor tegyünk a tányérra rukkola salátát és narancsfiléket.
Sütési idő: 5-10 perc Hőfok: 200 °C

miele01

previous
Rozsos zsemlék
next
Tom Yum
previous
Rozsos zsemlék
next
Tom Yum
You can`t add more product in compare

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.