Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Mustáros zöldséges sült hal

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.00 db fehér tengeri halfilé
1.00 db cukkini
2.00 db paradicsom
1.00 db zöldpaprika
1.00 kk kapribogyó
1.00 kk kakukkfű
1.00 kk tárkony
0.50 db citrom
0.50 dl félszáraz fehérbor
1.00 dl víz
1.00 kk ételízesítő
olajspray

Mustáros zöldséges sült hal

  • 40 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

A legjobb a pangasius, a naphal és a nyelvhal, ezek gyakorlatilag szálkamentesek, és nincs sem hal ízük, sem halszaguk, de finom afrikai harcsából is, az is eléggé enyhe hal ízű.A halszeleteket meglocsoljuk a citromlével, és kiolajozott tepsibe tesszük.Megkenjük dijoni mustárral, és megszórjuk a fűszernövényekkel, majd ráreszeljük a fél citrom héját.A cukkinit kb. 1 cm-es szeletekre vágjuk, és forró vízben 1 percig blansírozzuk, majd lecsöpögtetjük.Felszeleteljük a paradicsomot és a paprikát, majd a cukkínivel rétegezve tetőcserépszerűen beborítjuk a halakat.Meglocsoljuk a borral és a vízben elkevert ételízesítővel (ekkor külön nem kell sózni).Fóliával lefedve 20 percig, majd anélkül még 5-10 percig sütjük.

miele01

previous
Thai narancsos bélszín
next
Grillezett sertésszűz
previous
Thai narancsos bélszín
next
Grillezett sertésszűz
You can`t add more product in compare

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.