Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Mustáros zöldséges sült csirkecomb

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
4.00 db csirke felsőcomb
1.00 db cukkini
2.00 db paradicsom
1.00 db zöldpaprika
5.00 dkg sovány sajt
1.00 kk kapribogyó
1.00 kk kakukkfű
1.00 kk tárkony
0.50 db citrom
0.50 dl félszáraz fehérbor
1.00 dl víz
1.00 kk ételízesítő
olajspray

Mustáros zöldséges sült csirkecomb

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 50 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

A csirkecombokat kicsit besózzuk, ha zsírtalanul szeretnénk készíteni, akkor a bőrét lenyúzzuk, és kiolajozott tepsibe tesszük.Megkenjük dijoni mustárral, és megszórjuk a fűszernövényekkel, majd ráreszeljük a fél citrom héját.A cukkinit kb. 1 cm-es szeletekre vágjuk, és forró vízben 1 percig blansírozzuk, majd lecsöpögtetjük.Felszeleteljük a paradicsomot és a paprikát, majd a cukkínivel együtt beborítjuk a combokat.Vékonyan megszórjuk reszelt sajttal.Meglocsoljuk a borral és a vízben elkevert ételízesítővel (ekkor külön nem kell sózni).Fóliával lefedve 30-35 percig, majd anélkül még 10-15 percig sütjük.

miele01

previous
Kürtőskalács
next
Borscs leves
previous
Kürtőskalács
next
Borscs leves

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.