Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Marinált spárgasaláta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Marinált spárgasaláta

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 25 perc
  • Személyek 2
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share


A spárgákat megmossuk, és a fás alját letörjük. A gombákat is megtisztítjuk, majd szeletekre vágjuk. Gőzpárolós preforált aljú edénybe helyezzük. Megsózzuk, majd egy lime levét ráfacsarjuk. Gőzpárolóban a spárgát és a gombát is 6-6 percig pároljuk. A marináló léhez használjunk sherry ecetet, olívaolajat, sózzuk, borsozzuk és keverjük jól össze, amíg picit krémállagú nem lesz. Ebbe belehelyezzük a spárgát és a gombát, egy éjszakára hűtőben tároljuk.

miele01

previous
Lencseleves gazdagon
next
Csirkebecsinált leves
previous
Lencseleves gazdagon
next
Csirkebecsinált leves

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.