Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Libamell gránátalmamártással, édesköménypürével

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db libamell
1.00 db édeskömény
1.00 ek olívaolaj
50.00 g vaj
1.00 db gránátalma
1.00 db vaníliarúd
1.00 ek szójaszósz
1.50 g
bors
vörösbor

Libamell gránátalmamártással, édesköménypürével

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


Az édesköményt egy kisebb fazékban az olívaolajon puhára dinszteljük, majd kicsit hagyjuk hűlni, és szitán átpasszírozzuk. Jobb íze lesz, ha engedjük, hogy kicsit odakapjon az edény alján, így sültes zöldségíze lesz. A libamell bőrét beirdaljuk, de a húst már ne vágjuk be, sózzuk, borsozzuk. Alacsony lángon, bőrével lefelé serpenyőben 20 percig pirítjuk, majd a húsos felén 3 perces sütéssel zárjuk le a folyamatot. Közben a szószhoz vajat olvasztunk egy edényben, hozzáadjuk a bort, majd a felét elfőzzük. Beledobjuk a kettévágott vaníliarudat és a szójaszószt, majd a gránátalma kivájt, puha részét. Óvatosan forralva sűrítjük.

miele01

previous
Fonott sertésszűz
next
Tepertős-szilvás papucs
previous
Fonott sertésszűz
next
Tepertős-szilvás papucs

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.