Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Lencsés kolbászos tészta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
5.00 dl húsleves
20.00 g vaj
50.00 dkg sárgarépa
2.00 g hagyma
150.00 g lencse
30.00 ml Tejszín
2.00 g rozmaring
2.00 db tojássárgája
2.00 g
1.00 g bors
vajas tészta
petrezselyem

Lencsés kolbászos tészta

Konyha:
  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


Az első lépés, hogy vajon megpirítjuk a hagymát, majd rakunk hozzá egy pici fokhagymát, majd hozzáadjuk a lencsét. 1-2 perc múlva öntsük fel a húslevessel, egy picivel később adjuk hozzá az apróra vágott sárgarépát, a rozmaringot, és hagyjuk puhára főni a lencsét. Közben sózzuk és borsozzuk meg. Amikor megfőtt a lencse (figyeljünk arra, hogy csak épphogy maradjon leve) egy turmixgép segítségével pürésítsük egy kis tejszín és petrezselyem segítségével. Várjuk meg míg egy kicsit kihűl, majd a vajastésztára, középre tegyük a kolbászt és arra a lencsét, majd jól csomagoljuk be. Mikor készen vagyunk, kenjük be tojással a tetejét, és szurkáljuk meg a tésztát. 180 °C-on 30 percig süssük és készen is van.

miele01

previous
Dinsztelt marhahús
next
Juhtúrós sztrapacska
previous
Dinsztelt marhahús
next
Juhtúrós sztrapacska

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.