Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Krémes cukkinis lasagne

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
9.00 db lasagne lap
1.00 ek napraforgó olaj
1.00 fej vöröshagyma
700.00 g cukkini
2.00 gerezd fokhagyma
250.00 g ricotta
50.00 g cheddar sajt
350.00 g paradicsomszósz

Krémes cukkinis lasagne

Konyha:
  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share

Melegítsük elő a sütőt hőlégkeverés funkcióban 200 °C-ra (gázt 7-esre). Tegyünk fel egy lábos vizet forrni, majd főzzük a lasagne lapokat 5 percig, amíg megpuhulnak, de nem főnek meg teljesen. Öblítsük őket hideg vízben, aztán permetezzük egy kis olajjal, hogy ne ragadjanak össze. Eközben melegítsünk olajt egy nagy serpenyőben, majd fonyasszuk meg a vöröshagymát. 3 perc múlva adjuk hozzá adjuk hozzá a lereszelt cukkinit és a fokhagymát, és folytassuk a sütést, amíg a cukkini meg nem puhult és élénkzöld nem lett. Keverjük bele a ricotta és a cheddar sajt 2/3-át, majd fűszerezzük és kóstoljuk meg. Melegítsük fel a paradicsomszószt. Rétegezzük fel a lasagne-t egy nagy sütő edényben, kezdve a cukkini massza felével, aztán jöhet a tészta, majd a paradicsomszósz. Megismételjük, befedjük a maradék ricotta pacákkal, megszórjuk a maradék cheddarral. A felső polcon kb. 10 percig sütjük, míg a tészta puha, a sajt arany nem lesz.

miele01

previous
Báránysült ördögszekér gombával és csicsóka pürével
next
Mákos túrógombóc
previous
Báránysült ördögszekér gombával és csicsóka pürével
next
Mákos túrógombóc

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.