Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Kovászosuborka-leves

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
50.00 g zöldborsó
1.00 ek Creme fraiche
3.00 db kovászos uborka és a leve

Kovászosuborka-leves

Konyha:
  • 20 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share


1 evőkanálnyi creme fraiche-t belerakunk egy edénybe, amiben majd turmixolni fogunk. A 2-3 darab kovászos uborka végeit levágjuk, az uborkákat kisebb darabokra vágjuk. A feldarabolt uborkákat is az edénybe tesszük, majd öntünk hozzá egy keveset a kovászos uborka levéből, és ugyanannyi buborékos vízzel felöntjük. Botmixerrel vagy egy turmixgéppel összeturmixoljuk, majd a kész levest kaporral díszítjük.

miele01

previous
Paradicsomos kuszkusz saláta
next
Rozmaringos sertésszűz
previous
Paradicsomos kuszkusz saláta
next
Rozmaringos sertésszűz

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.