Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan

Konfitált kacsacomb sütőtökkel

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 240 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A combokat jó alaposan megsózzuk. Az előmelegített zsiradékba belerakjuk a zöldfűszereket, a fokhagyma gerezdeket, a szemes borsot és a hagymákat egészben. Tegyük bele a combokat is úgy, hogy teljesen elfedje a zsiradék. 80°C-on körülbelül 3-4 órán keresztül lassan, gyöngyözve főzzük. Köretként egy sütőtökös, gesztenyés, aszalt szilvás köretet fogunk elkészíteni. Ehhez először a vajat belerakjuk a serpenyőbe. A sütőtököt meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk, majd a vajban megpirítjuk. Amikor majdnem kész, hozzáadjuk az aszalt szilvát és a gesztenyét. A konfitált kacsacombbal együtt fogjuk tálalni.

miele01

previous
Sajtos croissant
next
Lazacos rétes – brokkolival
previous
Sajtos croissant
next
Lazacos rétes – brokkolival

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.