Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Kókusztorta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
525.00 g tejföl
1.00 csomag habfixáló
300.00 g olvasztott étcsokoládé
80.00 g teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
80.00 g finomliszt
800.00 ml állati tejszín
300.00 g kókuszreszelék
300.00 g fehércsokoládé

Kókusztorta

Konyha:
  • 70 perc
  • Személyek 8
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A piskótához a tejfölt a habfixálóval habosítsuk ki, keverjük bele az olvasztott csokoládét, majd forgassuk bele a liszteket. A kapott masszát osszuk háromfelé, és kenjünk belőle 23 cm átmérőjű kerek lapokat. A lapokat süssük meg 195 °C-ra előmelegített sütőben 15 perc alatt. A kókuszkrémhez forraljuk fel a tejszínt, majd turmixoljuk bele a kókuszt és a fehércsokoládét. Ezután a krémet le kell hűtenünk minimum 9 °C-ra, ezért érdemes a krémet egy éjszakával korábban elkészíteni, hogy legyen ideje kihűlni. Ha lehűlt a krém, óvatosan ki tudjuk habosítani, vajkrém állagú lesz a szerkezete, de mégis könnyű és lágy. Osszuk háromfelé a kókuszhabot, és töltsük be vele a három tojás nélküli piskótalapot.

miele01

previous
Cukkini rizottó
next
Pizzatorta
previous
Cukkini rizottó
next
Pizzatorta

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.