Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Kapros-túrós lepény

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
20.00 dkg kukoricaliszt
20.00 dkg rozsliszt
20.00 dkg rizsliszt
2.00 db tojás
1.00 csomag szárított élesztő
50.00 g
2.00 g kevés víz
2.00 dkg túró
1.00 dl tejföl
3.00 dl szójajoghurt
1.00 db tojás
újhagyma
kapor

Kapros-túrós lepény

Konyha:
  • 80 perc
  • Személyek 6
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

A tészta hozzávalóit alaposan összekeverjük annyi vízzel, hogy híg galuskatésztát kapjunk, majd fél órára letakarva, meleg helyre tesszük kelni. Közben a túrós tölteléket is kikeverjük és félretesszük sütésig. Egy kisebb, magas falú tepsit kiolajozunk, és beleöntjük a megkelt masszát. 180 °C-os sütőben 15-20 percig sütjük, majd amikor a tészta feljött, és félig megsült, egyenletesen rákenjük a kapros túrót. Ezután még visszatesszük 10-15 percre, hogy készre süljön.

miele01

next
Mákos guba vanília habbal
next
Mákos guba vanília habbal

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.