Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Káposztás gombóc – gyoza

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 csésze liszt
1.00 csokor koriander
1.00 kk cukor
1.00 ek rizsecet
2.00 ek szójaszósz
1.00 db közepes gyömbér
3.00 db újhagyma
25.00 dkg káposztalevél
25.00 dkg darált hús
1.00 csésze víz
5.00 dkg vaj
2.00 g fokhagyma

Káposztás gombóc – gyoza

Konyha:
    • 40 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share


    1. A lisztet és a langyos vizet tálban ruganyos tésztává gyúrjuk, majd beletesszük egy fóliába és pihentetjük. 2. A fejeskáposztát, a gyömbért, és az újhagymát apróra daraboljuk (vagy lereszeljük). 3. Tálba öntünk 1 evőkanálnyi szójaszószt, beletesszük a darált húst, hozzáadjuk a zöldségeket és az apróra vágott fokhagymát, majd összedolgozzuk. 4. Perforált aljú edénybe kevés olajat teszünk, a munkafelületet meglisztezzük, majd a kis gombócokat egyenként kinyújtjuk, a húsos töltelékkel megtöltjük. Végül összecsípkedjük a széleit (lásd a videón). 5. 100°C-on 10-12 perc alatt készre pároljuk. Kevés vajon pirítsuk át őket. 6. A mártogatóshoz 1 ek rizsecetet, 1 ek szójaszószt, az apróra vágott zöldhagymát, a reszelt gyömbért és a cukrot egy kis tálban összekeverjük. Tipp: Friss korianderrel díszíthetjük.

    miele01

    previous
    Héjában főtt burgonya mártással- Miele gőzpárolóban készült
    next
    Kakaós csiga
    previous
    Héjában főtt burgonya mártással- Miele gőzpárolóban készült
    next
    Kakaós csiga

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.