Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Kacsamell epres mártással

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 kg kacsamell
50.00 g
1.00 g bors
10.00 g olívaolaj
eper
vörösbor
barnacukor

Kacsamell epres mártással

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A kacsamellet megmossuk, megtisztítjuk, tokoktól mentesítjük, bevagdossuk, majd sózzuk, borsozzuk. Serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalát hirtelen elősütjük. Kivesszük a serpenyőből, és tepsibe helyezzük. Alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőbe fektetjük. Mindkét oldalát kb. 30 percig sütjük fólia alatt, majd legvégül fólia nélkül, bőrével felfelé megpirítjuk. Így jól átsütött kacsamellet kapunk. Az eperszószhoz az epret felaprítjuk, ráöntjük a bort és a cukrot, majd 30 perc alatt sűrű szószt főzünk belőle.

miele01

previous
Feketeribizlis-epres panna cotta
next
Pavlova – Farkas Vilmossal
previous
Feketeribizlis-epres panna cotta
next
Pavlova – Farkas Vilmossal

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.