Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Kacsamájas tekercs

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Kacsamájas tekercs

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 40 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

Kacsamájas tekercs recept

A kacsamájat megtisztítjuk, az eres részeket kivágjuk és három darabra szeleteljük. Abban a zsiradékban főzzük meg a májat, amiben a combokat konfitáltuk. Késes aprítóval összedaraboljuk a combokat, és a májból két kisebb darabot. Egy májat tartsunk meg, és késsel daraboljuk nagyobb darabokra. A konfitálásnál használt hagymát is rakjuk bele. A gép segítségével egy pépes állagú krémet készítünk belőle, ezt rakjuk egy kicsit a hűtőbe, hogy könnyen formázható legyen. Mikor picit kihűlt keverjük össze apróra vágott petrezselyemzölddel, és sóval, borssal ízesítsük.

Nedvesítsünk be egy fóliát, azon fogjuk a sonkába tekerni a májas pépet. Két-három sonkát tegyünk egymás mellé, merjünk rá a májas pépből egy adagot és hengergessük fel. A fólia segítségével szaloncukorszerű csomagolást készítünk, lehetőség szerint jó feszeset.

Az aranybarnára sütött sütőtököt belerakjuk egy turmixgépbe és a hideg vajkockákkal összeturmixoljuk.

miele01

previous
Sült fogas süllő
next
Bajazzo
previous
Sült fogas süllő
next
Bajazzo

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.