Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Halászlé

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 kg ponty
50.00 dkg fogas
50.00 dkg harcsa
50.00 dkg hagyma
5.00 dkg paprika
20.00 dkg zöldpaprika
10.00 dkg paradicsom

Halászlé

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 120 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A halat kifilézzük, darabokra vágjuk, és a tejjel vagy ikrával együtt besózva félretesszük. A halfejeket és a csontokat a vastag karikára vágjuk, hagymával és sóval kis lángon, 2 liter vízben, másfél órát főzzük. A hallevet leszűrjük, elkeverjük a pirospaprikával, beletesszük a halakat, a cikkekre vágott paprikát, a paradicsomot, és mérsékelt lángon főzzük mintegy fél órát. Főzés közben nem keverjük meg, csak rázogatjuk, hogy a hal ne törjön össze. Úgy mondják, a halászlé akkor jó, ha a hüvelyk- és mutatóujjunk közé vett gőze már ragacsos.

miele01

previous
Almás-burgonyás ruszlisaláta
next
Panettone – olasz gyümölcskenyér
previous
Almás-burgonyás ruszlisaláta
next
Panettone – olasz gyümölcskenyér

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.