Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Hagymavágás, darabolás

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
g 1 fej vöröshagyma

Hagymavágás, darabolás

  • 5 perc
  • Személyek 1
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share


Az első fontos dolog, hogy a hagyma gyökér felét hagyjuk rajta. A vöröshagymát elfelezzük, lefektetjük úgy, hogy a gyökere ne felénk nézzen. Becsíkozzuk a hagymát, de nem vágjuk el teljesen a gyökeréig. Ha apróra akarjuk darabolni, akkor középen bevághatjuk, majd keresztben is elkezdjük darabolni. A gyökerét nem használjuk fel.

miele01

previous
Ököruszály leves
next
Tavaszi húspástétom
previous
Ököruszály leves
next
Tavaszi húspástétom

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.